MÅSTE HA MÄNGDER!!!!!!!!!!!!

Mode & Skönhet Permalink0
Alltså hur snygga är inte slip in sneakers? Så fett jäkla snygga! Har alltid velat ha Vans och tänkte köpa ett par i N.Y. men blev aldrig av eftersom jag inte hittade min storlek men det finns ju otroligt många andra märken som gör sjukt snygga slip in?? Det passar dessutom till nästan allting! Klänning, kjol, byxdress you name it! Sedan är de otroligt bekväma också, vilket gör det ännu bättre. Åh ge mig vår och fina skor nu!!!! 

Fredag 30 Januari 15| Vild helg

Life of Sofie Permalink0
God kväll allesammans. Ska strax städa klart mitt rum och sedan tro det eller ej, göra mig redo för nattens sömn! Jag öppnade i butiken idag och när man öppnar börjar man 05.00, faktiskt första gången jag gjorde det själv men det gick bra! Men det var ett helvete inatt, fyfan. Kunde inte sova eftersom jag kände mig kissnödig hela tiden och gick på toa var och varannan minut, grät i slutet för att jag var så förtvivlad och att man så klart inte kan sjukanmäla sig mitt i natten så att jag skulle liksom gå runt på jobbet och känna sådär? Inte kul känsla. Men det gick över gudskelov, men det resulterade i ingen sömn. Men jag tänkte hela tiden: "Snälla jag skippar sömn bara jag inte får känna så här", så någon övre makt hörde nog mig! 
 
Annars har jag varit lite frånvarande från bloggen, tror bara jag inte haft något roligt att skriva, haha. Träffade Amber i torsdagskväll, vi handlade lite lösgodis och valde någon film på Netflix, blev "Teen Witch", helt okej. Hon sov även över och sen dagen efter käkade vi frukost med familjen innan hon for hem. Idag har jag bara jobbat, skulle egentligen träffa Emma ikväll men jag känner verkligen att jag inte orkar av det så sköt fram det till söndag, förhoppningsvis är jag pigg då, haha. Ska även öppna imorgon! Men det blir lite roligare eftersom att jag ska åka till jobbet med min syster! Hon jobbar också för klädbutikerna och har gjort det mycket längre än mig, tyvärr är vi inte på samma butik men jobbar samtidigt så det är nice! 
 
Hoppas ni har lite "vildare" helg än mig, haha!!! Ska i alla fall träffa min farbror och faster imorgon så det blir kul, har saknat de båda så! Nej, nu måste jag städa klart sen välkomnar jag John Blund. Puss på er! ♥
 
Filmen! 

Tisdag 27 Januari 15| Pepp!!

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag allesammans. Käkade frukost för en stund sen med mamma och pappa, mysigt. Älskar att äta frukost med pappa för då är det alltid kokta ägg, jag orkar nämligen aldrig koka till mig själv, haha! Hur lat får man vara egentligen???? Nej, får börja göra det, det är så himla gott och inte ett dugg överskattat! Ägg är sååå gott!! Inte med kaviar eller peppar och salt, utan bara ägg! 
 
Igår så jobbade jag i klädbutiken, första gången jag var HELT ensam utan min chef och det gick bra. Hade många roliga kunder igår men två stycken som är värt att uppmärksamma. En ryss (alltså verkligen stereotypen, pälsmössa, lång rock och guldtänder haha) kommer in och lägger pengar i min hand och jag fattar ingenting, han pratar på ryska och förväntar sig att jag ska förstå?? Jag svarar så klart på engelska och säger att jag är ledsen men att jag inte förstår någonting. Ett par står och tittar ömkande på mig, haha!! Men tillslut går det inte längre så jag lägger pengarna i hans hand och står där med ryckandes axlar, så han gick, hehe! Ja, får väl lära mig ryska då! Sedan kom det även in en italienare på kvällen, han kunde dock lite mer engelska men knappt, haha. Han blev jättesur för att skinnhandskarna var gjorda i Sverige och inte Italien, haha!! Ett annat par shoppade helt nya outfits, satte på sig kläderna och gav mig prislapparna så jag kunde scanna och sedan slängde de sina kläder i vår papperskorg, ja det finns väldigt roliga människor här ute i vida världen, haha! 
 
Idag har jag fixat lite tråkiga räkningar, BLÄÄÄ, å sen inte så mycket mer. Har ju inte gått så mycket av dagen ändå, haha. Men ska ta det lugnt och plugga engelska, har på mig fram till slutet av mars men vill bli klar tidigare, skönare! 
 
Vi hörs senare, puss! ♥
 
Vilken hund har så här starkt psyke som Elton?! 
Till top