Tisdag 24 Juni 08| Nusnäs, here i come!

Life of Sofie Permalink2
Tjena, jag har inte hunnit skriva på ett ganska bra tag. Dels också för att jag inte orkat, men idag ska jag åka till Nusnäs med Stina och Moa. Det ska bli kul, innan det ska jag och pappa åka till ICA Maxi och handla lite små grejer inför den korta resan. Ska köpa en bok, kanske en tidning, godis och läsk. De kommer och hämtar mig vid ett då åker vi och är förmodligen framme vid fyra. Vi ska fiska, bada, spela spel och ha kul. Jag tar med mig kameran, så får ni se bilder när jag kommer hem, om inte bloggen krånglar! Nu ska jag gå upp och bädda min säng och fixa mig, sen åker väl jag och pappa. Vi ses på Måndag!

Stora pussar!

Söndag 22 Juni 08| McDonald´s med Joakim, Philip & Nathalie

Life of Sofie Permalink2
Tjena alla kära läsare, sitter vid Philips data nu med Joakim. Idag när jag vakna så gick jag ner och kolla på lite desperate housewives avsnitt, jag vet jag är en " desperate housewives nörd ". Efter det fixa jag mig, städade rummet och väntade på Nathalie. Innan hon skulle komma med Joakim, bad jag Nathalie säga till Joakim att ta med sig kepsen han köpte i Thailand, men nej han glömmer den?! När Nathalie kom gick vi till Philip och tog det lungt, vi spelade kort. Vi väntade på Joakims pappa, han skulle hämta oss, när han kom åkte vi till McDonald´s och åt. Vi var där i en timma, sen tog vi bussen hem. Vi gick till ICA och köpte lite godis, sen gick vi till Philip. Vi har spelat kort och haft kul. Nu händer det något riktigt konstigt som jag kan inte berätta om, men ni ska veta hur chockad jag är!

Nu ska jag dra, puss!

Inlägg utan bilder!

Life of Sofie Permalink1
Det som irriterar mig mest här med bloggen är att jag inte kan lägga in bilder här, varje gång när jag skriver och lägger in en bild och sen trycker på spara&publicera så kommer det alltid en ruta upp om att internet stängs ner. Då väntar jag ett tag sen går jag in på bloggen igen och går på översikt och går på det gamla inlägget och lägger dit bilden igen, så blir det samma sak minst tio gånger. Sen funkar det? Men tror ni jag orkar hålla på så hela tiden, är det bara jag som har så här? SKRIV GÄRNA OM DET ÄR SÅ FÖR ER!
Till top