Kanada shopping del 2

Inköp Permalink0
Ett par jäääättesnygga brallor från Tommy Hilfiger, men ni tycker säkert att de ser ut som ett par trasor och det kan jag hålla med om, om jag inte hade sett dem i verkligheten! Jag orkar verkligen aldrig ta bra inköpsbilder, det är så tråkigt och tar så lång tid! Säger alltid att ni får se dem i en outfit eller dylikt, men det blir ju aldrig av. Ska verkligen försöka mer med det, så ni får lite mer rättvisa av plaggen! 
Söt sommarklänning från Kengie. Tror att det var så i alla fall, kan knappt se vad det står, haha.
Dessa skor hade jag tänkt ha till bröllopet först men sen hittade jag dem från Jeffrey Campbell, ville ändå inte läna tillbaka dem här, då dem är riktigt fina! Klacken ser mindre ut på bilden, men de är ganska långa. Inga jag ser som kärringklack, haha! 
Kjol från Forever21.

Måndag 30 Juni 14| Sista dagen i juni!

Life of Sofie Permalink0
Hallå allesammans. Vaknade för en liten stund sen och käkade precis frukost i min ensamhet, vilken omväxling från allt i Kanada. Där var man inte ensam en minut! Det är både skönt och tråkigt, saknar alla redan men det är otroligt skönt att vara hemma och se vad resten av sommaren har att erbjuda!
 
Just nu sitter jag på vår stationära dator aka mamma och pappas dator, inne på farsans användarkonto!!! Dra på trisse bokstavligen! Jag blev jätteförvånad när jag frågade pappa om jag kunde få låna datorn medan han sa "visst" och lämnade datorstolen inne på hans användarkonto! Jag brukar alltid få låna datorn, det handlar inte om det, det handlar bara om att jag måste vara inne på mammas användarkonto, undra vad han har för fuffens för sig ;-) Lite
kul, ska dock inte säga något för då kommer han inse, haha!
 
Igår träffade jag Stina och det var jättekul! Den jäveln var väldigt brun, så snyggt! Vi hade mycket att prata om då båda har varit på varsitt håll, fast hon lite längre, hehe. Riktigt skojigt, har saknat henne väldigt mycket, men nu är hon äntligen hemma!
 
Kom hem vid halv 11 och då började jag kolla på "Orange is the new black", tänkte varför inte, å nu är jag helt besatt! Är på 3:e avsnittet, började titta på det imorse, det får bli min nya serie då GoT inte sänds på ett år =( Aja, den är riktigt bra!
 
Men nu orkar jag inte skriva mer. Ska fixa mig lite grann, sen ska pappa fixa mitt sommarlovskort så att jag kan ta mig runt i Estooockhooolmo, hehe. Ska träffa Emma idag, så det ska bli jättekul. Ikväll jobbar jag även ett kort pass, typ sista gången det är ett kort pass, alla andra är långa, hurrreeey!!
 
Hörs senare, puss ♥
 
Fick en försenad studentpresent av Stina, så gulligt! Historien bakom bilden är lite komisk. Jag tänkte bara fota presenten med det vita kaklet i bakgrunden, nej det tycker inte Stina! Hon tar fram jordgubbarna vi köpt och ställer dem i bakgrunden så att bilden ska bli lite somrig och finare samt att "du fick helt enkelt med dig dem och där står dem bara och är fina", haha!
 

Söndag 29 Juni 14| Träffa Stina!!!!!!!!!!!!

Life of Sofie Permalink0
God förmiddag allesammans. Eller kanske eftermiddag, struntsamma, tiden spelar inte så stor roll när man har sommarlov om det inte handlar om jobb eller någon tid man måste anpassa sig för, eller vad säger ni?! Jag har i alla fall precis storstädat mitt rum och det ser riktigt bra ut nu! Har bara inte dammsugit men det tänker jag inte göra för att dammsuga är så himla tråkigt, det ligger på min "saker-jag-hatar-att-göra" lista så idag går det ingen energi åt det, nej minsann! 
 
När jag vaknade imorse kändes det som att hjärnan var full av snor, ursäkta min detaljerade beskrivning, haha. Var så otroligt slö och det var astrist att vakna så. Vaknar hellre av att solen strålar in, klar hjärna, ler stort och sjunger med fåglarna som de gör i alla Disney filmer, haha! Någon annan tidsepok kanske! Har blivit lite bättre sedan dess men är fortfarande lite seg. 
 
Men snart kommer jag vara jättepig och glad, för jag ska få träffa min älskade Stina!!! Kan ni förstå att 2 månader har gått så fort? INSANE!! Hon är i alla fall hemma från sin spanskaresa och jag är så redo att catcha upp allt med henne. Hade tänkt hälsa på henne när hon var där, efter Kanada då, men hon kom hem tidigare än förväntat så att åka till Barcelona får bli någon annan gång =) 
 
Hur som helst, nu ska jag fräscha upp mig lite grann och sedan träffa min älskade StiniMcBini, hon älskar det smeknamnet, lol naaaah. Hörs senare, puss! ♥
 
Idag la jag ut min dator till försäljning, så fort den är såld ska jag köpa en ny, I can barely wait!!!!!
Till top