Onsdag 31 Mars 10| Here I come Malmö!

Life of Sofie Permalink1

God morgon gullungar. Vissa av er håller på och fixar sig för skolan, antar jag? Inte jag i alla fall, mohahaha. Men aja, vi ska strax åka, men man vet aldrig med min familj. Igår pratade vi om att vi ska alla vakna klockan 6 idag men gissa vad? Bara jag, min syster, min bror & pappa är vakna nu. Det är helt meningslöst att få upp mamma ur sängen, haha.

Det ska bli jättekul att åka till Malmö, kommer tyvärr inte ta med mig den men bloggar där borta (fast inte lika ofta!). Min kusin och hans kompisar kommer att bo hos oss nu under tiden vi är borta, hoppas de inte förstör hela huset!

Hörs ikväll sötnosar, puss puss ♥

 


Förra gången jag var där var jag med sötnosen Desirée!

Top Model 13 för korta människor!

Kändisar Permalink0


Var det någon som såg premiären av Top Model 13 igår? Det gjorde jag i alla fall. Den här säsongen är lite annorlundare än de andra. Det är nämligen så att nu är det bara personer som är under 1.70 som får vara med i programmet. Är inte det häftigt? Människor som drömt om att bli modeller och har ett vackert ansikte som en ängel, men vet att de inte kunnat eftersom de är för korta. Men nu har de chansen och det är grymt!

Lyssna på era mödrar!

Life of Sofie Permalink1


Ja, förra veckan så bakade jag & mamma. Vi gjorde någonting med choklad och då sa mamma att jag skulle ta av mig min tröja (tröjan på bilderna, såklart!) men jag sa envist nej att jag inte ville. Mamma sa då skyll dig själv, du kommer att spilla. Ja men gissa vad? Jag spall såklart! Jag försökte desperat springa därifrån och lägga den i tvättkorgen så att mamma inte skulle märka något. Ville inte visa för henne att jag hade fel, hatar att ha fel!! Men jag säger bara en sak, lyssna på era mödrar. De har alltid rätt i slutändan, oavsett om vi vill eller inte...
Till top