Mitt 2013

Life of Sofie Permalink0
Mitt 2013 har faktiskt varit grymt. Har älskat, sörjt och levt. Jag har fått varit med om så många fina och oförglömliga resor, resor som gjort mig till en annorlunda människa. Man får så mycket erfarenhet, perspektiv och tankar varenda gång man upptäcker ett nytt land. Jag älskar Susan Boyles citat: "I haven't been everywhere, but it's on my list". Det är verkligen JAG, jag ska upptäcka hela världen och upptäcka den en gång till innan jag dör. Det har jag bestämt. 
 
Sen har det hänt så mycket mer än bara resor, vänner har kommit och gått. Fast jag har blivit bättre med vänner, jag har mer vänner än kompisar, för jag vet att man måste ta vara på dem riktigt bra och lojala människorna, för det är inte så lätt att hitta sådana där ute i världen, de är väldigt sällsynta. Jag har blivit hjärtekrossad och mått riktigt dåligt men idag skrattar jag bara åt det, det är väl härligt? Att man efter ett tag glömmer bort den jobbiga tiden och bara kan gå vidare. Det har jag också blivit bättre på, att helt enkelt leva vidare och fokusera på det positiva. 
 
2 människor i min omgivning gick också bort i år, det gjorde 2013 till något negativt. Min fina och älskade farfar Stig gick bort i maj och en av mina kompisar Caroline gick bort i juni, hon var endast 18 år och det var mycket tragiskt, något som tog mycket på mig och mina vänner. Må hon ha det bra i himlen med sin Herre ♥ Det är väldigt tragiskt, men så är livet. Man föds och man dör, men mittemellan lever man också, men vissa hinner inte leva särskilt länge, men istället för att gå runt och älta på det får vi helt enkelt gå vidare och minnas dem fina stunderna man hade ihop. 
 
Jag har sett fram emot 2014 jättelänge, jag är 18 och har bara en termin kvar i skolan, hur härligt och häftigt är inte det? Snart har jag hela världen framför mina fötter och jag kan göra i princip vad jag vill. Om jag vill lägga hemma och sova en hel dag, så gör jag det. Om jag vill bli au pair i Nya Zeeland, så ska jag bli det. Om jag vill plugga på universitet, ska jag kämpa och komma in där. Eller om jag vill jobba, så gör jag det. Man ska se till att förverkliga sina drömmar och aldrig skjuta fram på det, för om det något jag har lärt mig efter det här året, så är det att man aldrig ska ta tiden förgivet eller någonting överhuvudtaget. 
 
2014, det är mitt år. Jag är så taggad! Gott nytt år människor, make 2014 amazing! 
 

Tisdag 31 December 13| Gott nytt år!!

Life of Sofie Permalink0
God eftermiddag alla. Får slänga ihop ett inlägg snabbt, mycket som behövs göras. Sitter fortfarande i mina mjukisbyxor och helt osminkad, plus att min mamma ropar på mig hela tiden om att hon behöver hjälp, hur ska detta gå?!?!! Hur går det för er? Vissa som krökar redan nu haha? 
 
Jag ska äta middag hemma, skulle egentligen ätit hos Emma med några kompisar men ville fira med familjen också så väljer att äta här och umgås med familjen och våra gäster i några timmar innan jag drar dit. Samt att det är så god mat här hemma som man helt enkelt inte kan missa, haha. Men maten tar tid och plus att all mat vi gör, gör vi verkligen från grund och botten. Ibland undrar jag inte varför mamma blev någon slags krögare, gör så otroligt god mat! 
 
Jag ska strax byta om till min nyårsoutfit som jag slängde ihop, men tro mig, det blev riktigt snyggt men rätt enkelt, så typiskt mig, haha. Nästa år ska jag bannemig slå på stort och köpa den glittrigaste nyårsoutfiten världen någonsin har skådat! Kanske slänger upp någon outfit bild senare, år och dar sen det hände! 
 
Men nu kan jag inte skriva så mycket mer, hoppas ni får en riktigt nyårsafton allihopa, var försiktiga. Det är mycket som händer på nyår så var extra försiktiga ikväll, man kan aldrig vara för försiktig! Utbyt kramar och pussar ikväll, men se till att inte få herpes, HAHA! Ha det bra allesammans, puss ♥
 
Jag förra nyår då min syster gjorde mitt smink, hon är så otroligt duktig. Men ikväll blir det jag som står för smink och hår, må Gudarna vara på min sida! 

Hmmm???

Life of Sofie Permalink0
Jaa, hur länge har inte jag och Emma pratat och drömt om detta. Att åka till London och få gå på gatorna som One Direction strövat på, ätit på restaurangerna dem ätit på, bara få shoppa där, gå på Madame Tussauds, få gå på afternoon tea och bara helt enkelt turista i det coola London. Och igår....
FÖRVERKLIGADE VI VÅR DRÖM OCH BOKADE!!!! Ni kan inte förstå den lyckan jag har inombords, jag är så överlycklig att jag bara vill skrika och skratta samtidigt, haha. Klart jag älskar att åka utomlands men det här är så himla speciellt, jag och Emma ska äntligen få åka utomlands tillsammans, och SJÄLVA! Vi har varit bästa vänner i 5 år och det här är vår första resa ihop som är början på allt! Jag har haft mina sparpengar jättelänga, ända sedan sommaren 2011 då jag jobbade för kommunen. Jag hade tänkt att ha dem pengarna till sommaren efter men sen kom jag på lite senare att jag borde ha det till en resa istället! Lite av dem pengarna gick till Kroatien i somras men sen när jag jobbade la jag tillbaka dem, så det var som att jag aldrig åkt på en resa, haha. Så jag har kunnat åka ganska länge och tjatat på Emma att börja jobba så att vi kan åka! Hon blev sur och bad mig inte tjata någon mer och att vi kunde prata om det här efter jul istället. Å nu fick hon pengar i julklapp som hon kunde använda till London så jag fick äntligen börja prata om det igen, haha! Igår hjälpte min pappa oss och då bokade vi! 
Vi ska bo på Tunes hotel som min kusin Cecilia har rekommenderat oss, hon är i London ganska ofta och bor ofta där om det nu finns rum, ganska populärt. Vi bor mitt i smeten och har gångavstånd till Oxford så jag och Emma är mer än nöjda! Vi fick betala 2669 kr för 4 nätter och det inkluderar bara gratis wifi, men då kan vi handla frukost på brittiska mataffärer och gå på små mysiga restauranger och få uppleva mycket av kulturen! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD OCH KAN KNAPPT VÄNTA, jag och min bästavän ska äntligen få uppleva London och få se ett nytt land, 2014 kommer bli det bästa året någonsin. Finns inget bättre än att resa! ♥
 
Till top