Dagens ögongodis - Diego Klattenhoff

Dagens ögongodis Permalink0
Ny serie, nya hunkar! Haha, verkligen standard! Dagens ögongodis kommer från serien Homeland och jag blir alltid glad när han dyker upp, lol. Han har sjukt bra röst också, säg inte att det bara är jag som tycker rösten också är viktig?! Så förutom att serien är otroligt bra så finns det några hunkar här och där också, bara att gå in och titta ladies ;-) 
 

Lördag 30 Augusti 14| Toppen kväll!

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans. Försöker slita mig loss från modesajter och att inte klicka hem något när jag inte har några pengar. Det är farligt när vissa fina saker är på rea, då måste man verkligen stå emot och kämpa emot sig själv för att inte göra något dumt, haha. 
 
Annars, gårkvällen var toppen och motsvarade mina förväntningar. Vi grillade, skrattade och hade riktigt kul. Världens bästa klass, trots att vi varit ifrån varandra ett tag är allt likadant när man ses igen, så det ska vara! Blev en väldigt sen kväll också, skjutsade hem Carlos, Robert och Sebastian vid halv 3 och då var jag jättetrött men jag kunde inte motstå att se finalen av säsong 1 på Homeland. Fast den var lite längre än de vanliga avsnittena så såg klart på den imorse. Av alla andra serier jag sett så var inte den här finalen särskilt bra, hoppas att nästa är bättre! Men annars är serien som sagt sjukt bra! 
 
Idag har jag ingen aning om vad som händer, ska nog fortsätta städa medan jag är manisk kring det, haha. Morsan uppskattar det nog i alla fall! På tal om mamsen, så ringde hon mig igår och bad mig hjälpa henne och hennes kusin som var vilse i Holland, haha sjukt kul! 
 
Vi hörs senare, puss! ♥
 
Grillmästarna! 
Bästa Ramazan! 
Tog kort på Sebastian eftersom jag tyckte han tog mycket mat, hehe killar I guess! 
Finner inga ord för Robert, haha!!
Bromance! 
Killarna pysslar om Cornelia och sjunger för henne så att hon somnar, haha så jävla bäst!! 

Fredag 29 Augusti 14| Återförening med klassen!

Life of Sofie Permalink0
Hej allesammans. Alltsåååå jisses ni kan inte ana hur utmattad jag är! Har gjort rent badrummet här uppe utvändigt och invändigt, jag vill nästan inte gå in där för att det är så rent, haha! Förstår dock inte hur jag fick energin att göra det direkt efter skolan? Tror lite några av ADHD-symptomena smyger in, haha. Gjorde även rent trappan som blir full av hår (hundjäkeln!!!) direkt efter en dag. 
 
Så detta är vad jag gjort idag! Har som sagt haft skola och städat otroligt mycket. Nu sitter jag här och ska strax hoppa in i duschen, måste bli fräsch inför ikväll. Ikväll ska vi samlas hos Cornelia, några från gamla klassen. Tyvärr kan inte alla komma men jag kommer ha superkul ikväll ändå. Vi ska grilla men vi får se hur det blir i det här vädret, fungerar nog ändå. Sen kommer vi väl spela kubb, sitta och prata om allt och mysa! Ser fram emot det =) 
 
Hoppas ni också har en toppen fredag, oavsett vad ni gör. Hörs senare, puss ♥
 
Har ramat upp studentfotot på väggen, så detta är en bild på fotot, dvs varför kvaliten suger, haha! ITE11 in my ♥
Till top