/ Utomlands /

Dag 7 i Nice, Frankrike

Sista heldagen var kommen. Lite vemodigt men när man är i slutet av sin resa längtar man ju alltid hem. Till ens trygga tillvaro, sängen, rutiner och dylikt. Men vi skulle definitivt ta vara på dagen och göra det sista vi hade på to-do-listan! 
 
Denna dag så var vi på shoppingcentret Nice Etoile för att kolla runt lite, vi alla hade något vi ville ha, så vi tänkte kika runt och se om vi hittade det. Nix! Ingen av oss hittade det vi ville ha, typiskt va? Haha, alltid så! När man väl behöver något hittar man det aldrig! Å när man väl har inga pengar hittar man allt i världen. Livet hörni. 
 
Vi tog en fika på Starbucks och babblade på om allt. Vi diskuterade så bra saker på vår resa, tre kloka skallar som slås ihop är alltid bra va? *blink blink*. När klockan slog 17.00 insåg vi att vi behövde röra oss hemåt för att fixa oss lite innan vi skulle käka vår sista middag! 
 
Innan det var dags för middag hade vi bestämt för att gå till utsiktsplatsen! Det var en utmaning i den värmen! Trots att klockan var runt 19.00 var det sååå varmt! Det var lite som ett fyspass, haha. Varje dag var nästan ett fyspass i Nice, så mycket som vi gick och rörde på oss! Det är så kul utomlands, det märks ju inte av! 
 
Utsiktsplatsen var helt fantastisk! Vi gick dock bara till "första" våningen, men vi var helt slut efter trapporna. Nästa våning får bli nästa gång! Utsikten var fortfarande helt makalös, blev förälskad i Nice och kärleken grodde lite varje dag. 
 
Sedan var det dags för middag! Alexandras farbror hade tipsat oss om takterrassen på Le Méridien och vi hade varit där några tidigare för att ta drinkar, men då var det stängt! Vi såg att utsikten därifrån var enastående och bestämde oss för att någon dag ta en middag där med solnedgången i horisonten. Fantastisk scenario, va? Nej, det fick vi tyvärr inte uppleva då det var fullbokat!! WÄÄÄÄ. 
 
Vi fick göra det bästa av situationen och leta upp någon restaurang i närheten. Jag minns inte vad området hette men det låg i närheten av strandpromenaden och där fanns det massor av restauranger, där slog vi oss ned! Vi alla var sugna på olika maträtter men hittade en restaurang som hade alla våra cravings! Lyckligt slut! 
 
Där satt vi i ett tag och pratade om hela resan, vi alla var så himla nöjda och glada. Att vara på tjejresa är inte alltid lätt men allt hade gått galant och jag hade inte kunnat hitta ett bättre resesällskap. Bästa Alexandra och Emma ♥
 
Vi tog en Uber hem och packade lite hemma innan vi la oss. Skönt att ha det överstökat! Sedan la vi oss för sista gången i våra sängar. Jag och Alexandra i det lilla avskilda sovrummet med hjälp av en avskärmare, Emma i stora bäddsoffan och ödlan i taket som inte ens betalade hyra. Jag hade en fantastisk vecka och är så tacksam för alla minnen. Om ni någon gång vill åka till Nice så råder jag er alla dagar i veckan, ÅK! Fantastisk stad!! Tack Côte d'Azuuuuuuuur, på återseende! ♥
 
Fick någon dille för mjuka kakor i Nice, haha!
Min fina Emma och jag! 
Fina fina Nice. 
Blooooommor!! Älskar blommor.
Massor av turister på Chateau Lift.
Makalös vy.
Påväg ned. 
Denna staty och palmerna var mitt favoritmotiv i Nice. 
Har nämnt tidigare att jag aldrig gillat burgare på restauranger som inte är nischade på burgare, men varje gång jag testade burgare där blev jag alltid positivt överraskad! Denna kycklingburgare var himmelsk!