Måndag 30 April 18| Knappt vid liv

Life of Sofie Permalink0
God eftermiddag peeps! Tog precis en dusch och nu sitter jag med ett fotbad. Fast frågan är om det borde varit tvärtom? Ett fotbad först och sedan en dusch? Äsch, oavsett så är detta vad jag gör nu! Efter en slitsam helg på jobbet så behöver fossingarna lite omsorg. Nu kommer de sättas på prov ikväll då det är firande av VALBORG! 
 
Ursäkta min hemska uppdatering förra veckan. Jag hade så mycket att stå i och har varit helt slut varje dag, lite för mycket på en och samma gång! Jag kan berätta lite om veckan som varit. Hade hemtenta vecka förra veckan och det är inte exakt den roligaste typen av examination som jag nämnt. Mötte min grupp på Non Solo i måndags för att plugga, det blev lite plugg och lunch. Såg även lite Instagram influencers, några Julia från Göteborg i min kurs, inte hade någon aning om, haha. 
 
I onsdags så lunchade jag med H och hans arbetskamrater. Kul att stöta på dem! Vi käkade på Phil's precis vid hans jobb och då passade jag på att testa tryffelburgaren, god men inte så mycket smak av tryffel! Åkte hem en stund och åkte sedan tillbaka till stan igen för att möta upp Alexandra! Då blev det årets första uteservering för mig! Vi käkade på TGI Friday's på Kungsträdgården och hade så mysigt. H kom efter hans AW och efter en stund rörde vi oss därifrån. Vi skulle till TAK! 
 
Jag har velat testa TAK så länge och wow, mina förväntingar besvarades absolut! Vilket ställe! Vid sådana tillfällen älskar jag Stockholm lite mer, fina fina Stockholm! Jättetjusigt ställe men förbaskat dyrt! Man får unna sig ibland defintivit! Hade en fantastisk dag ♥
 
I torsdags satt jag fastklistrad framför datorn hela dagen och pluggade järnet. Min hemtenta skulle in dagen efter och det vart stressigt vid vissa tillfällen. Med hemtenta får man chanser att ångra sig gång på gång men tillslut började jag hitta min röda tråd. Tack och lov! På kvällen hade jag och H 2 månader, så det firade vi med god mat. Nu är kanske inte 2 månader så mycket i världen men för mig är det så! Vi åt entrôte med potatis och jättegod sås! Min fina H! ♥
 
Fredag morgon vaknade jag tidigt för att sätta mig framför datorn och skriva klart! 16.00 skulle hemtentan vara inne! 15.30 skickade jag in den!! Vilken befrielse det var! Som jag har fasat inför fredagen, skräcken av att inte vara klar. Nu är det äntligen ute ur världen! På kvällen käkade jag och H tacos och jag var bara på sprudlande humör över att det äntligen var klart! Nu är det bara EN delkurs kvar för denna termin och sen har jag gått 1 år på universitet, som tiden går! Jag träffade även min efterlängtade Emma på kvällen, vi gick på en promenad oh sedan fick hon träffa H! Så kul! 
 
Lördag och söndag blev det helgjobb! I lördags efter jobbet stack vi till MOS för att se nya Avengers filmen! Vi stötte även på H:s kompis som var i Stockholm över dagen, kul att få träffa hans vänner med! Nu blev det dock världens blixtträff men att få se ett ansikte är alltid kul! Hur som helst! Nya Avengers filmen var såååå bra! Rekommenderar alla att se den! 
 
Nu ska jag börja göra mig klar, ska förbi en sväng till Systembolaget och handla lite inför ikväll. Ikväll blir det utgång med en massa härliga peeps, ser verkligen fram emot det! Hoppas ni alla har en bra Valborg och dricker med måtta! Var försiktiga där ute i vida världen! Lovar att uppdatera imorgon, puss! ♥
 
Chevrésallad på Non Solo! 
Ost- och kexbricka i tisdags kväll! Så gott! 
Tryffelburgare. 
Den blå k*ken var äntligen övertäckt ;-) 
Quesadillas på TGI! 
Gissa vilken som är min drink??
Den bästa bilden jag hade på TAK. Vet inte vad jag tänkte med? 
Vår goda goda mat! 
Okej seriöst, bildbomben består på riktigt bara av mat.. Ska skärpa mig. Detta var firandet i fredags i alla fall! 
Till top